ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

Υγεία - Ευεξία

ΥΓΕΙΑ

Το 1967 ο Δρ. Τακίσι Ισικάβα ήταν ο πρώτος που κατασκεύασε την καμπίνα υπέρυθρης θέρμανσης στην Ιαπωνία. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιήθηκε καταρχήν για θεραπευτικούς σκοπούς, σε πολλές εφαρμογές ιατρικής και αργότερα το 1981 δόθηκε και στο κοινό.
Από τότε χρησιμοποιείται επιτυχώς στον ιδιωτικό τομέα καθώς και από γιατρούς, θεραπευτές, κλινικές, κέντρα θεραπείας και αποκατάστασης, εφόσον η υπέρυθρη θερμότητα αποτελεί βασικό υποστηρικτικό μέσο για διάφορες μεθόδους θεραπείας. Ακόμα και στις θερμοκοιτίδες χρησιμοποιείται η υπέρυθρη θερμότητα για να ζεσταίνουν τα νεογέννητα.

Η φύση δεν κάνει λάθος ποτέ!!!.

Η θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία, είναι ο τρόπος θερμότητας, που τα κύτταρα του ανθρώπου έχουν συνηθίσει να δέχονται (από τον ήλιο), εδώ και εκατομμύρια χρόνια, με όλες τις ευεργετικές επιδράσεις, σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΥΕΤΑΙ Η ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ !

Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΩΦΕΛΙΜΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ !
ΕΥΕΞΙΑ

Η Υπέρυθρη Θέρμανση (πέρα από τη θερμότητα που αποδίδει), δημιουργεί στους χρήστες ένα υπέροχο αίσθημα θαλπωρής.


Είναι εκείνη η αίσθηση, που θα νιώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος αν κάνει δοκιμή της υπέρυθρης θέρμανσης, έστω και με ένα πάνελ, στον προσωπικό του χώρο.


Εμείς προτείνουμε για δοκιμή το χώρο του υπνοδωματίου και υποσχόμαστε στο χρήστη πως το πρωινό του ξύπνημα θα είναι τελείως διαφορετικό, γεμάτο ενέργεια και καλή διάθεση.