ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Your Cart

Εγγύηση - Πιστοποιήσεις

Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης της INFRAPOWER, από τον Ιούλιο του 2019, καλύπτονται με ΕΓΓΥΗΣΗ 4 ΕΤΩΝ με άμεση αντικατάσταση από καινούργιο, σύμφωνα με τους υφιστάμενους όρους εγγύησης. (Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τους όρους της εγγύησης ή για να τους εκτυπώσετε).

Η εγγύηση για τους θερμοστάτες είναι 12 μήνες.


ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ


Τα πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης της INFRAPOWER διαθέτουν:Διαθέτουν πιστοποιητικό TÜV Rheinland GS, για την ασφάλεια, τις επιδόσεις και την ποιότητά τους.
Το «Geprüfte Sicherheit» ή «GS» είναι ένα πιστοποιητικό που εκδίδεται από την TUV Rheinland Γερμανίας και δηλώνει ότι τα συγκεκριμένα πάνελ πληρούν τις γερμανικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας.
Με το GS τεστ TUV, ελέγχεται αν το πάνελ πληροί όλες τις απαιτήσεις που καθορίζονται από τις ευρωπαϊκές οδηγίες, καθώς και τη σχετική νομοθεσία, με στόχο την εξασφάλιση της προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των χρηστών.
Το σήμα GS δίνεται μετά από δοκιμές του προϊόντος και μετά από την παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής.


Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας, υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Με τη σήμανση CE, η INFRAPOWER δηλώνει ότι τα προϊόντα της πληρούν τις απαιτήσεις των σχετικών οδηγιών της Ε.Ε. Επίσης, δηλώνει ότι όλα τα υπέρυθρα πάνελ της συμμορφώνονται με την «Οδηγία Χαμηλής Τάσης» και την οδηγία «EMC».


Η πιστοποίηση αυτή δηλώνει ότι, τα πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης της INFRAPOWER κατασκευάζονται σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες ασφαλείας από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, τους οποίους κανόνες, θα πρέπει να πληρούν όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα προκειμένου να εγκριθούν για πώληση.


Η πιστοποίηση αυτή εκδίδεται από την TUV και δείχνει ότι η INFRAPOWER είναι σε θέση να παράγει πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης για διάφορες απαιτήσεις (π.χ. για λειτουργία σε τάση 240V σύμφωνα με τους BRITISH STANDARD κανονισμούς).


Το Ερευνητικό Κέντρο Seibersdorf Laboratories, επιβεβαιώνει με έκθεσή του ότι, η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης της INFRAPOWER είναι κατά πολύ χαμηλότερη από το διεθνές όριο για τις επιπτώσεις της υπέρυθρης ακτινοβολίας στο δέρμα ή τα μάτια.
Σε αυτό το τεχνολογικό κέντρο που βρίσκεται στην Αυστρία, η INFRAPOWER δοκιμάζει τακτικά το θερμαντικό στοιχείο που βρίσκεται στο εσωτερικό των πάνελ της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση της απόδοσής του. Η INFRAPOWER, μαζί με τους τεχνικούς του εργαστηρίου Seibersdorf, προσπαθεί διαρκώς να βρει νέους δρόμους και νέες λύσεις για την αύξηση της παραγωγής της υπέρυθρης ακτινοβολίας από ένα πάνελ, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών της.


RoHS - Compliant. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την οδηγία RoHS, γνωστή και ως Lead-Free. Σημαίνει οδηγία  περιορισμού συγκεκριμένων επικίνδυνων ουσιών. RoHS, γνωστή και ως οδηγία 2002/95/ΕΚ, προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και περιορίζει τη χρήση έξι επικίνδυνων υλικών που βρίσκονται σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα. Όλα τα σχετικά προϊόντα στην αγορά της ΕΕ μετά την 1η Ιουλίου 2006 πρέπει να έχουν συμμορφωθεί με την οδηγία RoHS.


Η οδηγία RoHS προσδιορίζει τα μέγιστα επίπεδα για τα παρακάτω 6 απαγορευμένα υλικά:

• Μόλυβδος (Pb): <1000 ppm
• Υδράργυρος (Hg): <100 ppm
• Το κάδμιο (Cd): <100 ppm
• Εξασθενές Χρώμιο: (Cr VI) <1000 ppm
• Πολυβρωμιωμένα διφαινύλια (PBB): <1000 ppm
• πολυβρωμοδιφαινυλαιθέρες (PBDE): <1000 ppm

Τα απαγορευμένα αυτά υλικά είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον και τους ανθρώπους τόσο κατά το στάδιο της παραγωγής, όσο και κατά την ανακύκλωση.


Τέλος τα πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης της INFRAPOWER τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές IP44, δηλαδή είναι προστατευμένα από τη σκόνη και τις σταγόνες νερού.